Vilma's kirpputori tarjoaa valoisat, siistit ja nykyaikaiset tilat käytetyn tavaran myyntiin. Kaikki yli 200 myyntipaikkaa ovat tilavia ja hyvin muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Oman myyntipaikan lisäksi hintaan sisältyy myyntitilaa myös ison tavaran paikalla, vitriineissä ja matto- ja suksipaikalla.

Käytössämme on nettipalvelu, jonka kautta varauksen voi tehdä kätevästi milloin vain. Palveluun liittyminen on maksutonta. Myös hinnoittelutarroja voi täyttää netissä valmiiksi ja vuokrajakson aikana myyntiä voi seurata reaaliaikaisesti. Lisätietoa nettipalvelun käytöstä löytyy täältä.

Varauksen voi tehdä myös puhelimitse tai paikanpäällä, jolloin varausta ei tarvitse maksaa heti, vaan maksun voi suorittaa esimerkiksi suoraan tilityksestä. Lisää tietoa ja ohjeita varauksen tekemisestä löytyy Vuokrausohjeet -välilehdeltä.

Myyntiin tuotavat tuotteet hinnoitellaan Vilmaksen kassajärjestelmän omilla hintalapuilla, jotka voi täyttää valmiiksi nettipalvelussa tai nimetä tuotteet käsin, muste- tai tussikynällä. Hintalapputarrat tulostetaan aina kirpputorilla.

Tuote nimetään mahdollisimman kuvaavasti ja esimerkiksi verhojen, mattojen ja päiväpeittojen hintalappuun kannattaa merkitä tuotteen koko. CD- ja DVD-levyt on mahdollista säilyttää kassalla, jolloin vain levyjen kannet jätetään myyntipaikalle. Levyt laitetaan suodatinpusseihin ja merkitään yhtenevästi kannen kanssa. Kysy tarvittaessa neuvoa henkilökunnalta.

Hälyttimiä voi ostaa kassoilta tavaroita tuodessa. Huomio myös hälyttimen oikeanlainen kiinnittäminen.

Tavarat voi tuoda myyntipaikalle varauksen alkamispäivää edeltävänä päivänä, viimeisen aukiolotunnin aikana. Tarkemmat kellonajat löytyvät varausohjeet -välilehdeltä. Huolehdithan, että kaikki tavarasi sopivat vuokraamaasi myyntimoduliin. Poistamme käytävillä ja lattioilla olevat tuotteet siisteyden ja turvallisuuden vuoksi. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja - sopivasti täytetty ja siisti myyntipaikka myy parhaiten! Halutessasi voit myös ostaa meiltä siistimispalvelun, jonka hinnat löytyvät tämän sivun lopusta.

Jos vuokra-aikana paikaltasi löytyy vieraita tavaroita, voit tuoda ne kassalle. Ethän vie tavaroita löytötavaroihin tai hintalaputtomien tuotteiden pisteisiin.

Myytäville tuotteillesi voi halutessaan asettaa alennusmyynnin. Alennusmyynti koskee kaikkia tuotteitasi, myös ison tavaran paikalla, vitriinissä ja matto- ja sukipaikalla. Alennus asetetaan voimaan tietokoneelle asiakkaan tietoihin ja on siis näin asiakasnumerokohtainen (ei paikkanumerokohtainen). Alennusmyynnistä voi ilmoittaa paikanpäällä tai puhelimitse (ei sähköpostilla!) ja se asetetaan HETI voimaan. Ilmoita samalla, jos tuotteitasi on myynnissä muuallakin kuin omalla myyntipaikallasi - alennuslaput voi viedä myös esimerkiksi vitriinin tuotteisiin tai mattoihin. Käytössämme on -30%, -50% tai -70% alennukset.

Vuokra-ajan loputtua myyntipaikka tulee tyhjentää sopimuksen mukaisesti. Henkarit ja sinulle kuulumattomattomat tuotteet voi jättää myyntipaikalle. Tarkemmat tyhjennysajat ja tietoa tilityksestä löytyy Vuokrausohjeet -välilehdeltä.

Etukäteen sovittaessa voimme myös tyhjentää myyntipaikkasi vuokra-ajan loputtua, jolloin veloitamme tyhjennysmaksun 5 €. Tavaroiden säilyttämisestä kirpputorilla voi sopia erikseen henkilökunnan kanssa. Jos myyntipaikkaa ei tyhjennetä sovitusti ja yhteydenotoista huolimatta ajallaan, perimme 10 €:n tyhjennyskorvauksen.

Viimeistään myyntipaikan tyhjentämisen jälkeen tarkasta vielä löytötavarapiste ja hintalaputtomat tuotteet, ettei sinne mahdolllisesti jää omia tavaroitasi. Jos väärältä myyntipaikalta löytyy tuotteitasi vuokra-aikasi päättymisen jälkeen, niitä säilytetään 2 viikkoa (14 vrk) löytötavarapisteessä. Tämän jälkeen ne siirtyvät Vilma's kirpputorin omaisuudeksi.