Sopimusehdot

Myyntipaikan varaaminen

Vilma’s-kirpputorilta voi vuokrata myyntipaikkoja käytetyn tavaran myyntiin netistä, puhelimitse tai paikanpäällä kirpputorilta. Netistä varatessa varaus tulee maksaa tunnin kuluessa varaamisesta. Puhelimitse tai paikanpäällä tehtyjen varausten maksu voidaan vähentää myös myyntitilityksestä.

Varauksen voi peruuttaa viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen vuokrajakson alkua, jolloin vuokra palautetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena verkkovaraukset, joiden palautettavasta summasta vähennetään 2,00 € palvelumaksua). Muussa tapauksessa maksu peritään varauksen mukaan. Jos myyntijaksoja on varattu useita peräkkäin (esim. 2 viikkoa/14 vrk), varausta on mahdollista lyhentää ilmoittamalla siitä viikkoa (7vrk) ennen seuraavan jakson alkua.

Tuotteiden hinnoittelu

Myyntituotteet hinnoitellaan Vilma’s-kirpputorin kassajärjestelmän omilla hintalapuilla, jotka voi täyttää valmiiksi nettipalvelussa tai hinnoitella tuotteet käsin muste- tai tussikynällä. Tuotteet tulee nimetä mahdollisimman kuvaavasti. Hintalaput tulostetaan aina kirpputorilta ja muita hintalappuja ei voi käyttää. Hintalappuja ei saa kopioida.

Jos yksittäisen tuotteen hintaa muutetaan, täytyy aina tehdä uusi hintalappu - emme myy tuotteita joissa hinta on käsin korjattu. Hintalaput kannattaa kiinnittää huolellisesti, hintalaputtomia tuotteita emme voi myydä.

Myyntituotteisiin on mahdollista ostaa kassalta myös varashälyttimiä. Huomioithan hälyttimiä käytettäessä niiden oikeanlaisen kiinnittämisen - emme myy tuotteiden turvaamiseksi tuotteita joissa hälytin on väärin asennettu.

Myyntijakson aloitus

Tavarat voi tuoda myyntipaikalle varausjakson alkamispäivää edeltävänä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana: ma-pe klo 17-18 ja la klo 14-15. Tarvittaessa myyntipaikan voi tulla täyttämään myös varausjakson alkamispäivänä heti kirpputorin avauduttua.

Myyntijakson aikana

Kaikki myyntituotteet tulee sopia omaan myyntipaikaan koko myyntijakson ajan. Poistamme tarvittaessa tuotteita käytäviltä yleisen siisteyden ja turvallisuuden vuoksi. Myyntipaikkojen päätyihin tai ”etulautoihin” ei myöskään saa ripustaa mitään, sillä tämä vahingoittaa modulia. Myyntimoduleihin ei saa kiinnittää ruuveja, nauloja tmv. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja.

Myyntijakson lopetus

Myyntipaikka tyhjennetään viimeistään varausjakson viimeisenä päivänä ja kellonaika määräytyy tilitystavan mukaan:

ma-pe

klo 16:00 mennessä (käteistilitys)

klo 16:30 mennessä (pankkitilitys)


la

klo 13:00 mennessä (käteistilitys)

klo 13:30 mennessä (pankkitilitys)


Jokaisessa poisvietävässä tuotteessa tulee olla vielä paikallaan hintalappu ja henkarit jätetään myyntipaikalle.

Ennakkoon sovittaessa voi myyntipaikalle ostaa myös tyhjennyspalvelun. Jos myyntipaikkaa ei tyhjennetä ajallaan ilman ilmoitusta asiasta, veloitamme tyhjennyksestä 10,00 €.

Viimeistään ennen lähtöäsi tarkasta hintalaputtomien tavaroiden piste. Löytötavarapisteestä omia tuotteita voi etsiä kaksi viikkoa varauksen päättymisestä. Säilytämme molempien pisteiden tavaroita kaksi viikkoa (14 vrk), jonka jälkeen ne siirtyvät Vilma’s-kirpputorin omistukseen.

Tilitys

Tilitys tehdään myyntijakson loputtua ja kokonaismyynnistä peritään 5%:n provisio. Käteistilitys tehdään heti myyntipaikan tyhjennyksen yhteydessä tilityskassalla. Pankkiin suoritettavat tilitykset maksetaan viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Muista tarkistaa kahden viikon sisällä vuokrajakson loppumisesta mahdollinen jälkimyynti verkkopalvelun myynninseurannasta tai kirpputorin kassalta. Jälkimyynnit tilitetään aina käteisenä ja niitä säilytetään kaksi viikkoa (14 vrk) varauksen loppumisesta.

Myyjän vastuu

Myyjä tuo tavarat myyntiin omalla vastuulla ja vastaa samalla myös siitä, että tavarat ovat laillisesti hänen hallinnassaan ja myytävissä. Rikkinäisiä tai muuten viallisia tuotteita ei saa myydä ilman erillistä mainintaa asiasta esim. tuotteen hintalapussa.

Vilma’s Lappeenranta Oy ei ole korvausvelvollinen rikkoutumisen, varkauden, katoamisen, tulipalon, savuvahingon, murron, vesivahingon, sähkökatkoksen, ilkivallan, vahingonteon tai muun vastaavan odottamattoman tapahtuman tai tapaturman yhteydessä seuranneesta tavaran katoamisesta tai vahingoittumisesta.

Myyntiin ei saa tuoda

 • alkoholi- tai tupakkatuotteita
 • laittomia piraattituotteita
 • aseita, teräaseita tai räjähteitä
 • kopioituja tai itse poltettuja CD- tai DVD-tuotteita
 • laittomia piraattituotteita
 • viallisia tai ei-CE-hyväksyttyjä sähkölaitteita*
 • myrkyllisiä aineita tai lääkkeitä
 • elintarvikkeita
 • palavia tai helposti syttyviä nesteitä
 • aikuisviihde- tai muita K-18 tuotteita
 • auton tai mopon renkaita

* Sähkölaitteille, joita ei voi testata paikan päällä kirpputorilla, annamme vuorokauden palautusoikeuden, joka sovitaan ostotilanteessa. Jos tuote palautetaan, laitteen hinta vähennetään automaattisesti myyntitilisi saldosta.


Pidätämme oikeuden poistaa kielletyt tai sopimattomat tuotteet myynnistä.Pidätämme oikeuden käyttää myytävien tuotteiden kuvia markkinoinnissa, kotisivuilla, Facebookissa ja myymälässä.