Vilma's kirpputorilta voi vuokrata myyntipaikkoja, jotka on tarkoitettu käytetyn tavaran myyntiin. Myyntipaikalla voi olla myynnissä satunnaisia uusia tuotteita, mutta emme vuokraa paikkoja ammattimaiseen uuden tavaran myyntiin. Poikkeuksena on itse valmistetut käsityöt ja muut vastaavat tuotteet.


VARAAMINEN

Myyntipaikan voi varata netissä, puhelimitse tai paikanpäällä.

Netissä varauksen voi tehdä myymäläkartan ja aikataulukon avulla ja varaus maksetaan tunnin sisällä, jotta se astuu voimaan.

Puhelimitse tai kirpputorilla tehdyn varauksen maksu voidaan suorittaa heti varattaessa, tavaroita tuodessa tai vähentää vuokra-ajan loputtua asiakkaan tilityksestä.

Varaus on aina sitova, mutta tarvittaessa sen voi peruuttaa viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen vuokrajakson alkua. Palautamme vuokrasumman tällöin kokonaisuudessaan takaisin, muutoin maksu peritään varuksen mukaan.

HUOM! Netissä tehdyn varauksen vuokrasummasta hyvitämme kaksi euroa (2 €) vähemmän. Tähän on syynä palvelumaksut, joita joudumme maksamaan nettipalveluntarjoajalle jokaisesta tehdystä varauksesta.

Kaverivaraus

Saman myyntipaikan voi vuokrata myös useampi henkilö kerrallaan. Kaverivarauksessa jokainen varaaja saa omat hintalapputarrat ja tuotteet laitetaan myyntiin samaan myyntipaikkaan. Tällöin kaikkien pöydän varaajien tuotot ohjautuvat jokaiselle erikseen omaan myyntiin. Vuokra-ajan loppuessa jokainen varaaja saa oman, erillisen tilityksen. Kaverivarauksen hinta on pöytävuokra + 5 €.


HINNOITTELU

Myyntiin tuotavat tuotteet hinnoitellaan Vilma's kirpputorin kassajärjestelmän viivakooditarroilla, muunlaisia hintalappuja ei voi käyttää. Hintalapputarrat tulostetaan kirpputorilla ja tarroja ei saa kopioida.

Tuotteet on mahdollista hinnoitella netissä ja tulostuttaa valmiit tarrat kirpputorilla. Jos tuotteet hinnoitellaan käsin, jokainen tuote kuvataan ja hinnoitellaan mahdollisimman tarkasti ja selkeästi muste- tai tussikynällä. Jos muutat tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu, sillä emme myy tuotteita joiden hinta on käsin korjattu. Muista myös kinniittää hintalaput huolellisesti, koska hintalaputtomia tuotteita emme voi myydä.


VUOKRA-AJAN ALOITUS

Tavarat voi tuoda myyntipaikalle varausjakson alkamispäivää edeltävänä päivänä, viimeisen aukiolotunnin aikaina

ma-pe klo 17-18

la klo 14-15


VUOKRA-AJAN PÄÄTTYMINEN JA TILITYS

Myyntipaikka tyhjennetään viimeistään varausjakson viimeisenä päivänä ja kellonaika määräytyy tilitystavan mukaan

ma-pe klo 16:00 mennessä (käteistilitys)

klo 16:30 mennessä (pankkitilitys)

la klo 13:00 mennessä (käteistilitys)

klo 13:30 mennessä (pankkitilitys)

Tilitys suoritetaan varausjakson loputtua käteisenä tai pankkitilille. Pankkiin suoritettavat tilitykset tehdään viimeistään seuraavana pankkipäivänä (huom. pankkiviive 1-3 päivää)

Tilityksen jälkeen mahdollisesti kertynyttä jälkimyyntiä emme tilitä automaattisesti vaan sitä voi seurata netissä tai käydä kysymässä paikanpäältä. Jälkimyynnit tilitetään aina käteisellä ja niitä säilytetään kahden viikon (14 vrk) ajan.


MYYJÄN VASTUU

Myyjä tuo tavarat myyntiin omalla vastuulla ja vastaa samalla myös siitä, että tavarat ovat laillisesti myytävissä ja hänen hallinnassaan. Vilma's Lappeenranta Oy ei ole korvausvelvollinen rikkoutumisen, varkauden, katoamisen, tulipalon, savuvahingon, murron, vesivahingon, sähkökatkoksen, ilkivallan, vahingonteon tai muun vastaavan odottamattoman tapahtuman tai tapaturman yhteudessä seuranneesta tavaran katoamisesta tai vahingoittumisesta.

Ethän myy rikkiniäisiä tuotteita ilman erillistä mainitaa esim. hintalapussa.


Myyntiin ei saa tuoda:

- viallisia tai vaarallisia elektroniikkalaitteita (ei CE-hyväksytty)

- elintarvikkeita

- alkoholi- tai tupakkatuotteita

- teräaseita, räjähteitä tai aseita

- laittomia piraattituotteita

- itse poltettuja CD- tai DVD-tuotteita

- lääkkeitä tai myrkyllisiä aineita

- palavia tai helpoti syttyviä nesteitä

- aikuisviihde- tai muita K-18-tuotteita

- auton- tai mopon renkaita

Pidätämme oikeuden poistaa kielletyt tai sopimattomat tuotteet myynnistä.

Käytetyillä tavaroilla ei ole palautusoikeutta.