Pöytävaraus

Vilma’s-kirpputorilta voi vuokrata myyntipaikkoja käytetyn tavaran myyntiin. Myyntipaikalla saa olla myynnissä satunnaisia uusia tuotteita mutta emme vuokraa paikkoja ammattimaiseen uuden tavaran myyntiin. Poikkeuksena on itse valmistetut käsityöt ja muut vastaavat tuotteet. Alla voit tutustua tiivistetysti käytäntöömme!

Verkossa, puhelimitse tai paikan päällä

Myyntipaikan voi varata netissä Kirppari-Kallessa, puhelimitse tai paikan päällä. Netistä varattaessa varaus tulee maksaa tunnin kuluessa, jotta se astuu voimaan. Puhelimitse tai kirpputorilla tehdyn varauksen paikkamaksu voidaan maksaa myöhemmin esim. tavaroita tuodessa tai vähentää suoraan vuokra-ajan lopussa myyntitilityksestä.

Pöydän varamaalla hyväksyt siihen liittyvät sopimusehdot ja säännöt joiden avulla pidämme kirpputorin siistinä ja käytännöt reiluina kaikille asiakkaillemme.

Sopimusehdot voit lukea täältä.


Varauksen voi peruuttaa viimeistään viikkoa ennen vuokrajakson alkua. Tällöin vuokra palautetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena verkkovaraukset, joiden palautettavasta summasta vähennetään 2,00 € palvelumaksua). Muussa tapauksessa maksu peritään ensimmäiseltä viikolta varauksen mukaan.

Jos myyntijaksoja on varattu useita peräkkäin (esim. 2 viikkoa/14 vrk), varausta on mahdollista lyhentää ilmoittamalla siitä viikkoa ennen seuraavan jakson alkua.

Varauksen ajankohtaa voi siirtää viikkoa ennen vuokrajakson alkua tai tapauskohtaisesti myös mahdollisesti lyhyemmällä varoitusajalla.

Hintalaput

Myyntituotteet hinnoitellaan Vilma’s-kirpputorin kassajärjestelmän viivakooditarroilla, jotka tulostetaan aina kirpparilla. Hintalaput voi täyttää käsin tai hinnoitella tuotteet valmiiksi verkkopalvelussamme.

Aloitus, ylläpito ja lopetus

Tavarat voi tuoda myyntipaikalle varausjakson alkamispäivää edeltävänä päivänä, viimeisen aukiolotunnin aikana

ma-pe klo 17-18

la klo 14-15


Vuokra-aikana vuokraaja vastaa itse oman myyntipaikan siisteydestä. Siisti myyntipaikka myy aina paremmin ja jos ei itse pääse aina paikan päälle, kirpparilta voi ostaa myös siistimispalvelun. Myyntituotteisiin voi myös halutessaan ostaa kassalta varashälyttimiä.


Jos omalta myyntipaikaltasi löytyy vieraita tavaroita, ne voi tuoda kassalle tarkistettavaksi; me palautamme ne omille paikoilleen. Jos omia tuotteitasi on kadoksissa, niitä kannattaa etsiä hintalaputtomien tavaroiden pisteestä. Suurin osa kadonneista tuotteista löytyy myös yleensä muilta myyntipaikoilta.


Myyntipaikka tyhjennetään viimeistään varausjakson viimeisenä päivänä ja kellonaika määräytyy tilitystavan mukaan:

ma-pe

klo 16:00 mennessä (käteistilitys)

klo 16:30 mennessä (pankkitilitys)

la

klo 13:00 mennessä (käteistilitys)

klo 13:30 mennessä (pankkitilitys)

Tilitys ja jälkimyynti

Käteistilitys tehdään heti myyntipaikan tyhjennyksen yhteydessä tilityskassalla. Pankkiin suoritettavat tilitykset maksetaan viimeistään seuraavan pankkipäivän aamuna.

Tilityksen jälkeen kannattaa muistaa seurata myös mahdollista jälkimyyntiä. Jälkimyynnit tilitetään aina käteisenä kirpparilla ja niitä säilytetään kaksi viikkoa (14 vrk) varauksen loppumisesta.

Kaverin kanssa!

Saman myyntipaikan voi vuokrata myös useampi henkilö kerrallaan. Kaverivarauksessa jokainen varaaja saa hintalapputarrat omalla asiakasnumerollaan. Tuotteet laitetaan myyntiin samaan myyntipaikkaan mutta henkilökohtaisten tarrojen ansiosta tuotot ohjautuvat jokaisen omalle myyntitilille. Vuokra-ajan loppuessa jokainen varaaja saa oman, erillisen tilityksen joko käteisenä tai pankkitililleen.
Kaverivarauksen hinta on pöytävuokra + 5 €.